Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piosenka Pt :Diss Na Razzaca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piosenka pt:Diss na Razzaca.

Myślałeś że mnie pojedziesz chyba ci sie pojebało jestes zerem i frajerem no i tak ci ciągle mało coś ci powiem ty frajerze u mnie nie masz żadnych szans i od wczoraj cie pierdole wypierdalaj suko spac.Nikt i nic ci nie pomoże nawet D&G bez szans i od dzisiaj jestes zerem tylko powiem ci nara !.Widziałem takich jak ty siedzieli pod blokiem tylko coś na mpc napisze i juz bulkasz suko z krokiem jestem 1 z tych co w zyciu nie mieli łatwo a wiec odpierdol sie bo zostaniesz bez domu szmato !.Dzisiaj wstalem i pisalem tekst na ciebie taki diss wczoraj miales swoją szanse dzis juz jestes skończony !

Jeszcze to dokończe tylko z kolęgą zrobie BIT i wrzuce w neta ;] (Robie przeróbke)

Jak macie napisać coś glupiego to nie piszcie bo i na was coś sie znajdzie :]

Opublikowano

Zerowy diss napisany przez zero.

Teraz na mnie będzie? :<<

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Czyli nagrasz diss'a ze swoim dziewiczym głosem?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

ty wez lepiej wracaj do metina (w nazwie profilu MT2/1) jesli nnie grasz w niego to sry, tak mi sie to mt skojarzylo ;s.

diss cienki, tak wgl to co on ci zrobil?

.

Opublikowano

Czesc mastahu.Wyrazy szacunku dla Twojego talentu - wstap do jakiegos kabaretu.Chcesz sie powyzywac? Jebie mnie taka *muzyka* ale spoko,jest od tego odpowiedni dzial.Wyzwij mnie a chetnie znize sie do Twojego poziomu.

pozdro

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano
http://w295.wrzuta.pl/audio/3nEcZJDg6XC/solo-diss_na_razzaca + Tekst Myślałeś że jesteś bogiem ha znowu cie poniosło jesteś zerem i frajerem więc spierdalaj stąd idioto nikt cie tutaj nie trzyma ledwo stoisz na nogach pijesz ciagle nic nie robisz co ty chcesz przez to osiągnąć nagrywam dzisiaj demo znowu bedziesz leżał suko ciągle pisze o tobie nawet mi ciebie nie szkoda co ty myślisz ze kim jesteś chyba mega super doda i tu zrobisz komuś loda ?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...